Betalen

Om de veiligheid van onze klanten te waarborgen, hebben we een strikte betaalprocedure geïmplementeerd op onze e-commerce website. We maken gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te beschermen tijdens de overdracht van betalingsgegevens. Dit betekent dat alle informatie die u invoert op onze website, zoals creditcardgegevens en persoonlijke informatie, wordt gecodeerd en veilig wordt verzonden naar onze server.

We bieden ook alleen betrouwbare en veilige betaalmethoden aan, waaronder creditcardbetalingen, Molie en iDeal. Dit betekent dat u volledige controle hebt over uw betalingen en dat uw persoonlijke en financiële gegevens worden beschermd.

Als u vragen heeft over onze betaalprocedure of als u problemen ondervindt met uw betaling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Kiest u voor bankoverschrijving, dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met onze bankgegevens. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer in de beschrijving vermeldt.