Retourneren

 

Van toepassing op nieuwe apparatuur.

Wij doen er alles aan om onze producten met zoveel mogelijke informatie te tonen op internet. Desondanks kan het voorkomen, dat u een product niet juist heeft besteld of dat wij een onjuiste levering uitleveren. Een besteld product kan in sommige gevallen geretourneerd worden, indien de wet Kopen op Afstand van toepassing is. Deze wet is bedoeld voor transacties tussen consumenten en bedrijven. Bij zakelijke bestellingen kan hier geen beroep op worden gedaan. De volgende zaken zijn van belang:

Artikelen
Het te retourneren product moet in de originele verpakking worden geretourneerd. Retour gestuurde producten worden niet teruggenomen indien ze:
a. Gebruikt zijn
b. Beschadigd zijn
c. Speciaal voor u zijn gemaakt
d. Speciaal voor u zijn besteld
e. Geen retournummer hebben

Hoe retourneer ik een aankoop?
Stuur ons een retourverzoek via het onderstaande formulier en vul deze compleet in.
Na ontvangst van uw retourverzoek wordt deze binnen 1 werkdag beoordeeld en ontvangt u via e-mail een bericht van ons.
Indien uw retourverzoek is goedgekeurd ontvangt u een retourbon. Deze dient u te allen tijde bij uw retour zending te voegen, indien de retourbon niet is bijgevoegd nemen wij uw retour niet in behandeling.

Retour te zenden producten moeten binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Dit kan alleen per e-mail met ingesloten, compleet ingevuld formulier.
Het te retourneren product moet binnen 14 dagen na aanmelding van de retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn;
De retourzending moet zijn voorzien van een retourbon, die u van ons ontvangen heeft na goedkeuring retournering;
De retourzending dient te worden verstuurd naar: Horecabol, Maatschappelijke zetel:Bevrijdingslaan 29A, 9000 Gent
Magazijn: Lavendelstraat 66, 9000 Gent
De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd.

Frankeren retourzending
De kosten voor het retourzenden komen voor uw eigen rekening, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. U dient retouren altijd voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van de retourzending (eventuele schade) ligt bij degene die de zending retourneert.

Kosten retourzending
Wij nemen alleen goederen terug na acceptatie verzoek en als deze ongeopend en in de originele verpakking zijn. Bij het retourneren of omruilen van producten wordt 35% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
Let dus goed op wat u bestelt, bijvoorbeeld op de maat en voltage/wattage van de producten. Let ook goed op wanneer u onderdelen (zoals bijvoorbeeld GN geleiders, rekjes, frituurmanden, knoppen deurrubbers, onderdelen voor kranen, etc.) bestelt dat deze uitsluitend passen in/op de benoemde apparatuur.

Verwerking en terugbetaling
Zodra de artikelen zijn ontvangen en verwerkt, wordt het bijbehorende bedrag binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort.